Ik gun je kind plezier, geluk en succes. Een waanzinnige schooltijd waarbij ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Jij toch ook?

Het programma Homework Of The Heart is speciaal voor ouders van kinderen tussen de 10 en 18 jaar. In dit programma neem ik je stap voor stap mee in een transformatieproces, zodat je kind en jij weer blij, succesvol en gelukkig zijn. Je krijgt een andere kijk op huiswerk, op leren en tegelijkertijd op alle dingen waar je kind tegenaan loopt. En dit alles door je eigen innerlijk huiswerk te doen als ouder, vandaar Homework Of The Heart.

Jong of oud(er):

Weg met de strijd in huis! Je wilt liefde, begrip,
genieten en samenwerking.

MAAK KENNIS MET MIJN ONLINE PROGRAMMA

Help je kind en jezelf met ‘Homework of the Heart’

In het online programma ‘Homework of the Heart’ neem ik je stap voor stap mee in een transformatieproces. We kijken naar en gaan aan de slag met jouw verlangens. Hierdoor zul je als ouder je eigen authentieke intenties en talenten weer gaan ervaren en leven. Je voelt meer liefde en compassie voor jezelf en tegelijk neem ik je kind mee in het proces door jou als ouder tools en trics te geven om je kind écht te zien en horen. Zodat je kind en jij weer blij, succesvol en gelukkig zijn. Op school en thuis weer ontspannen en in verbinding.

“Jullie als ouders doen je Homework of the Heart
en je kind doet zijn of haar huiswerk voor school.
Voor jou als ouder is het leven óók een school
waarin je mag blijven leren…”

Herken jij dit?

Je kind loopt af en toe vast op school met huiswerk.

Je kind loopt zo nu en dan aan tegen het plannen, uitstellen en (niet) effectief leren.

Je kind heeft moeite zich lang te concentreren.

Je kind heeft (te) weinig zelfvertrouwen.

Je kind haalt (te) lage cijfers.

Je kind is snel afgeleid.

Je kind gedraagt zich te volwassen.

Door de leerproblemen van je kind is er strijd thuis.

Het is niet meer gezellig in het gezin.

Jij maakt je zorgen! Hoe moet dit nou verder?

Je weet niet zo goed hoe je je kind weer op de rit kunt krijgen.

Je wilt geen strijd meer in huis.

Je bent bang dat je kind blijft zitten.

Je wilt niet dat je kind faalt.

Je bent bang dat je kind ongelukkig is of wordt.

Bij de geboorte van mijn kinderen werd ik verliefd. Er ontstond een gevoel in mijn hart wat ik niet kende. Mijn hart was on fire. Vol overgave stortte ik mij op zoals ik het noem: het Homework of my Heart. Ik wilde terug naar het verliefde gevoel en leerde veel. Mijn why was duidelijk. Ik wilde het allerbeste voor mezelf en mijn kinderen.

Ik ben Marlien Kaptein, moeder, kinder- en jeugd psychologe, remedial teacher, altijd verliefd, positief en nieuwsgierig.

Ik zie en hoor je.

 

Het is fantastisch dat je kind naar school mag. Hij of zij krijgt de mogelijkheid zich te ontwikkelen door te leren, onder de bezielende leiding van leraren.

Ieder kind is uniek en bijzonder.

Maar soms heeft jouw kind een klein duwtje in de goede richting nodig wanneer het even niet soepel loopt. Wie kan zijn kind dan het beste helpen? Precies: jij! Want jij kent je kind het beste.
Je weet alleen even niet meer hóe dan? Wat moet je doen als ouder?

 

Mag ik je op weg helpen?

Je kind spiegelt eigenlijk een ‘probleem’ dat diep verscholen ligt in jullie als ouders. Jullie eigen ervaringen, het systeem en conditioneringen. Wanneer ouders vrij komen van hun ‘probleem’ wat vaak een blinde vlek is, zal deze energie automatisch bij het kind resoneren. Ik ben van mening dat kinderen onbewust hun ouders willen helpen en helen uit liefde voor hun ouders(ziel). Oude pijnen helen, oude overtuigingen tonen en oude conditioneringen doorbreken. Wanneer ouders hiernaar durven kijken in liefde in plaats van vanuit angst, valt er een last van de schouders van het kind.

Vaak bereik je dus meer bij je kind door zélf te leren. Het klinkt misschien gek, en je moet het ervaren door het te doen.

Ik gun je kind plezier, geluk en succes. Een waanzinnige schooltijd waarbij ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Jij toch ook?

Odette, ondernemer

Haal het beste uit jezelf en je kind.

Na het volgen van ‘Homework of the Heart’ gaan de liefde en energie weer stromen. Dat klinkt heel zweverig, maar dat is de juiste frequentie (528Mhz) waarop ieder mens het beste functioneert. Zodat je het beste uit jezelf haalt, omdat je voelt dat je het waard bent. Je kind is het meer dan 100% waard. Als jij aan jezelf werkt, help je je kind om óók het beste uit zichzelf te halen. Jullie komen weer in eigen kracht te staan, en dat is dé basis voor een gezellig en gelukkig leven. Wanneer jij je innerlijk huiswerk doet, help je je kind om ook het beste uit zichzelf te halen

Ik help je graag verder met het online programma ‘Homework of the Heart’, bestaande uit vier modules:

MODULE 1

Liefdevolle leerstrategieën

Liefdevolle leerstrategieën. Een strategie is een plan waarmee je jouw doelstellingen kunt bereiken. Meestal bedoeld voor de langere termijn. Om je persoonlijke doelstellingen te bereiken moet je een keuze maken uit mogelijke manieren en middelen. Je leert in deze module welke leerstrategieën er bestaan, én veel belangrijker: welke bij jou past.

MODULE 2

Open zelfbeeld

Open zelfbeeld. In deze module schud je negatieve gedachten van je af, je krijgt meer vertrouwen in jezelf en zult inzien hoe waardevol je bent. Hoe jij je voelt, wat je doet en hoe je op je kind reageert, hangt af van hoe je naar jezelf kijkt. Ik leer je met verschillende tools & technieken een open zelfbeeld en een gevoel van bekwaamheid te krijgen.

MODULE 3

Verbonden zelfredzaamheid

Verbonden zelfredzaamheid. Zelfredzaamheid is het vermogen om voor jezelf te zorgen. Je kunt je eigen problemen oplossen en op eigen benen staan. Je weet jezelf te redden in het dagelijkse leven. Hierbij komen wel vragen kijken als: hoe ga ik iets oplossen, en waar vind ik hulpbronnen. In deze module van ‘Home work of the Heart’ leer je hóe je dit aanpakt.

MODULE 4

Eigenwijze motivatie

Eigenwijze Motivatie. In deze module leer je het verschil tussen intrinsieke motivatie en extrinsieke motivatie. Intrinsieke motivatie komt vanuit een persoon zelf. Hij of zij voert een taak of handeling uit omdat hij het graag wílt. Je leert de achterliggende reden van ‘tegenzin bij het leren’ te achterhalen én je leer alles over plezier in het (zelf) oplossen.

Homework of the Heart gaat binnenkort van start

Dit is jouw investering

Gedurende de eerste 3 maanden ontvang je de 4 modules van HOTH voor een vast bedrag (Basis, Extra of VIP). De kracht van leren en succes zit in herhaling. Daarom biedt Homework Of The Heart na deze 3 maanden een abonnement aan voor maar €39,- per maand. Gedurende het het hele schooljaar ontvang je inzichten, verhalen, video’s en blijft de optie om persoonlijk vragen te stellen open.

Alleen doen

BASISPROGRAMMA

€230

eenmalig, daarna
€39,- per maand

34

Dit is wat je ontvangt …

De volledige vier modules van het online programma, gevuld met lesboeken, werkboeken, audio en video’s.

Toegang tot de besloten Homework Of The Heart groep

Toegang tot de wekelijkse Facebook Live Q&A sessie in de groep

4 × online coaching (twv 360,-)

Live coaching (twv. 375,-)

Vooraf een telefonische intake (twv 90,-) om jouw persoonlijke situatie en unieke doelen te bespreken. (en een actieplan op maat te maken.)

Online programma ‘Homework of the Heart’.

Jouw investering:

€230

Eenmalig, daarna €39,- p/m (optioneel)

Beetje hulp

GA VOOR EXTRA!

€665

eenmalig, daarna
€39,- per maand

34

Dit is wat je ontvangt …

De volledige vier modules van het online programma, gevuld met lesboeken, werkboeken, audio en video’s.

Toegang tot de besloten Facebookgroep met mede-cursisten.

Toegang tot de virtuele classroom ‘titel webinar’ op datum

4 × online coaching (twv 500,-)

Live coaching (twv. 375,-)

Vooraf een telefonische intake (twv 90,-) om jouw persoonlijke situatie en unieke doelen te bespreken. (en een actieplan op maat te maken.)

Online programma ‘Homework of the Heart’.

Jouw investering:

€665

Eenmalig, daarna €39,- p/m

Samen

KIES HET VIP PLAN

€1250

eenmalig, daarna
€39,- per maand

34

Dit is wat je ontvangt …

De volledige vier modules van het online programma, gevuld met lesboeken, werkboeken, audio en video’s.

Toegang tot de besloten Homework Of The Heart groep.

Toegang tot de virtuele classroom ‘titel webinar’ op datum

4 × online coaching (twv 500,-)

1-op-1 strategie sessie (twv. 375,- per dagdeel)

Vooraf een telefonische intake (twv 90,-) om jouw persoonlijke situatie en unieke doelen te bespreken. (en een actieplan op maat te maken.)

Online programma ‘Homework of the Heart’ inclusief telefonische intake, 4 × online én 1 × live coaching.

Jouw investering:

€1.250

Plus 21% BTW
eenmalig, daarna €39,- p/m

Op dit aanbod zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Wat klanten zeggen …

thumb_01_60_60Mia

Marketing assistente en moeder

“Jouw stijl vind ik ongekunsteld, positief en daadkrachtig. Jij weet het beste uit leerlingen naar boven te halen; mede hierdoor krijgen zij het zelfvertrouwen en de motivatie om hun doel te bereiken.”

Alexandra

Student commerciele economie, ex-huiswerkkind en onderneemster

“De grootste kracht van Marlien is dat zij anderen kan motiveren, enthousiasmeren én zelfvertrouwen kan geven.”

Nathalie

Pedagoge en moeder

“Marlien biedt met Instituut Kaptein een warme, veilige en stimulerende omgeving. Zij ondersteunt de kinderen op een hele positieve en opbouwende manier waardoor ze zich zelfverzekerder voelen en eigenlijk is een kind dan pas echt in staat om zich te ontwikkelen. Bovendien raken de kinderen hierdoor ook intrinsiek gemotiveerd! Doordat zij van Marlien onder andere leren te plannen ervaren zij minder stress.

Marlien geeft verantwoordelijkheid en spreekt haar leerlingen hier ook op aan. Ze laat zien dat ze hun mening en ideeën waardeert. Hierdoor voelen de kinderen zich gezien en gehoord.”

Marcelle

Psychotherapeut

“Professioneel, behapbaar, duidelijk en inspirerend.”

Odette

Ondernemer

“Professioneel en kundig met spiritueel randje.”

Guus

Drs in de fysische geografie

“Een bijzonder sterke combinatie van Psychologe, Remedial Teacher en Huiswerkbegeleider. Marlien is kundig op velerlei gebied. Ze werkt efficiënt en oplossingsgericht. Ze heeft een koffer vol tools die ze graag aan haar leerlingen uitreikt. Marlien is daadkrachtig, doortastend en bijzonder motiverend. Ze weet een prettige werksfeer te creëren. Haar persoonlijke aandacht en belangstelling voor de leerling en haar prettige, oprechte manier van omgang samen met bovengenoemde eigenschappen motiveren enorm tot betere schoolresultaten.”

Gerda

Docent Nederlands als tweede taal, inburgering

“Ik vond het bijzonder om mee te doen. Marliens presentatie was goed, enthousiast en inspirerend.”

Aniek

Student verloskunde

“Marlien benadert altijd alles van de positieve kant en is in staat om kinderen én volwassenen te laten groeien.”

Veelgestelde vragen

Ik heb dit toch niet nodig?

Je bent nooit te oud om te leren en nooit uitgeleerd. Het leven is één grote leerschool. Door zelf te leren om anders te kijken, kun je je kind helpen om gelukkig(er) te worden. Dat gun jij ze toch ook?

Hoeveel tijd kost deze cursus? Ik heb hier eigenlijk geen tijd voor.

Dan moet je het niet doen….Alleen als je gemotiveerd bent en tijd wil vrijmaken om die voldoende te halen moet je meedoen. Ik begrijp dat je een druk leven hebt, en het moeilijk vindt om tijd voor jezelf te maken tussen alle to do’s en want to’s. Maar bedenk wel dat deze investering in jezelf eigenlijk een investering for life is, waar je hele gezin van profiteert.

Oei, de cursus is wel heel duur. Zoveel geld heb ik niet!

Zie de investering als een cadeau voor jezelf en je kind(eren). De waarde van dit programma is eigenlijk niet in geld uit te drukken. Weeg het eens af tegen de kosten van maandelijkse huiswerkbegeleiding door een professional? En wat kost het jou en de rest van je gezin aan energie? Die constante strijd in huis?

Homework of the Heart is een duurzame investering in jezelf én je gezin, waar je nog jaren plezier van zult hebben. Ik leer je in 12 weken een stap voor stap methode waarmee jij voortaan altijd je kinderen kunt helpen bij het leren, bij het halen van betere resultaten en minder stress. Door nu eerst in jezelf te investeren, pluk je straks de vruchten van een blij & gelukkig kind, en zorg je voor meer liefde, begrip en samenwerking in huis.

Waarom werk ik met ouders en niet met kinderen?

Waar het in mijn ogen op neerkomt is dat kinderen moeten leren leren! Voor die kinderen bied ik al jaren remedial teaching en huiswerkbegeleiding aan. Maar daarmee pak je maar een klein stukje van de oorzaak aan. Of een kind wel/niet goed leert heeft met verschillende factoren te maken. Ten eerste met het kind zelf, ten tweede met de invloeden van school (de omgeving) en ten derde de invloed van de ouders. Om de ‘ideale’ ouder van NU te worden en je kind een glorieuze toekomst te bezorgen moet je als ouder aan al die drie gebieden aandacht geven. En dat, terwijl je al een druk bestaan hebt. In Homework Of The Heart focus ik me volledig op de derde factor. De invloed die de ouder zelf kan uitoefenen. De invloed van ouders is namelijk heel groot en bijna alle ouders onderschatten dit. Bovendien is dit de enige factor waar je als ouder ook echt controle over hebt: JEZELF

Pin It on Pinterest