‘De Virtuele Maagband’

Voor wie?

Van die overtollige kilo’s afkomen en eraf houden. Op eigen kracht gewicht verliezen. Bij slechts 9% van de doorzetters lukt dit.

 

  • Je kent alle diëten en hebt ze ook bijna allemaal wel eens gedaan.
  • Je sport of beweegt meer maar toch val je geen gram af.
  • Je ervaart en kent het jo-jo effect.
  • Je voelt niet zo goed wanneer je voldaan bent.
  • Je maakt weinig tijd om te eten. Je neemt je maaltijden even snel tussendoor.
  • Je hebt weinig energie.
  • Je wil graag meer bewegen maar stelt dit uit.
  • Je doet alles voor anderen, maar vergeet jezelf.
  • Nee zeggen vind je lastig.

De weegschaal is ondertussen je vriend en vijand geworden. Het ene moment raak je teleurgesteld van het getal en dan weer geeft dat cijfer je een heel blij gevoel. Je ervaart stress of krijgt een schuldgevoel over je gewicht. Je baalt geregeld van jezelf en je zoekt troost in eten of je start weer een streng dieet. Het is voor veel mensen een strijd om op hun ideale gewicht te komen. Het is nu tijd om te stoppen met deze frustratie. Per slot van rekening leven we niet om te eten, we eten om te leven.

Afvallen ZONDER DIEET door de kracht van jouw onbewuste. Het kan door het plaatsen van een virtuele maagband! 

Hoe ziet je maag er eigenlijk uit? Van oorsprong heeft je maag de grootte van een kleine meloen. Er zitten wel gradaties in. Iemand die structureel veel eet heeft een uitgerekte versie, een grotere meloen. Iemand die gewend is om minder te eten en te luisteren naar de signalen van het lichaam heeft een maag ter grootte van een kleine meloen. De meeste mensen herkennen het gevoel als je teveel hebt gegeten. Een opgeblazen gevoel in de maagstreek dat zelfs pijnlijk kan zijn. 


Wij installeren bij jou in één sessie de virtuele maagband. Natuurlijk geen echte, maar jouw onbewuste denkt van wel. Het is een mindf*ck! 

De Virtuele Maagband zorgt ervoor dat de maag steeds kleiner wordt en uiteindelijk de grootte van een golfbal aanneemt. Het is alsof er een maagband is aangelegd. Fysiek blijft de maag uiteraard net zo groot als hij is, maar in je onbewuste is aan de bovenkant van de maag een zakje ter grootte van een golfbal gecreëerd. De maag stuurt daardoor eerder signalen naar de hersenen toe dat je ‘voldaan’ bent. Jij zal daar naar luisteren en stoppen met eten. Door deze maagverkleining kun je simpelweg minder eten dan voorheen en toch een voldaan gevoel ervaren. 
We begeleiden je vervolgens 5 maanden lang waarin stap voor stap het knopje voor altijd omgaat. Je gaat gewicht verliezen op een voor jou gezonde en veilige manier. Dit 5 maanden durende programma en de kracht van jouw onbewuste helpen je daarbij.

Maar waarom doet niet iedereen dit dan?

Wij denken dat het antwoord niet eenduidig is. Misschien uit angst om te falen, angst om te veranderen, dat het niet het juiste moment is, dat het nieuw is, dat je het te spannend vindt of andere redenen….

Dit programma, wat al honderden mensen succesvol heeft geholpen in hun strijd tegen de overtollige kilo’s, kent geen bijwerkingen. Alles vindt plaats op onbewust niveau. Hoe verbaast zul je zijn wanneer je na 5 maanden merkt dat er al zoveel veranderd is bij jou. Ik vraag me ook af wat valt je het meest aan jezelf op? Ben je slanker? Voel je je fitter? Ben je zelfverzekerder? Of misschien vrolijker? 

Voor vragen of opmerkingen neem zeker contact op.

Instituut Kaptein
info@instituutkaptein.nl
06-24276965

Pin It on Pinterest